Tuinplannen? Kies voor kunstgras!

Heb je net een nieuw huis gekocht en ben je van plan om je tuin direct een goede start te geven? Ben je al huizenbezitter en wil je jouw tuin van een nieuwe sfeerimpuls voorzien? Of woon je wat kleiner en ben je op zoek naar een verfraaiing van je balkon of dakterras? Wat voor tuinplannen je ook hebt: kunstgras biedt altijd een oplossing. En op Tuinplannen.nl krijg jij de mogelijkheid om de allermooiste soorten te bestellen!

kunstgras tuin
kunstgras

Kunstgras versus kunstgras

Wacht – bestaan er dan verschillende soorten kunstgras? Oh, absoluut. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit diverse poolhoogtes. Misschien geef je de voorkeur aan een hoogte van rond de 15 millimeter, wat doorgaans als laag wordt beschouwd. Maar het kan ook zijn dat jij langer gras simpelweg iets mooier vindt. Een lengte van 35 millimeter is dan een betere optie.

Daarnaast zijn er natuurlijk verschillen in de kwaliteit. We kunnen je er in ieder geval van verzekeren dat we je op Tuinplannen.nl helpen aan de allerbeste soorten kunstgras. Zo heb je weinig onderhoud én omkijken naar je tuin, maar kun je in de zomer er wel optimaal van genieten. En dat lijkt ons ook wat waard…

Tuinen, balkons en terrassen


Zeg je kunstgras – dan denk je waarschijnlijk aan allereerst aan zo’n groene mat voor in je tuin. Dit hoeft natuurlijk helemaal niet het geval te zijn. Ook voor kleinere oppervlakten kan kunstgras een complete sfeerverandering voor je woonomgeving creëren. Denk bijvoorbeeld eens aan kunstgras op een balkon. Met een kleine mat geef jij jouw flat of appartement direct een oppepper. 

Woon je boven een winkel of in een stedelijk gebied? Dan is de kans groot dat je een dakterras hebt. En ook daar is het mogelijk om gras te leggen. Dit zorgt voor een unieke situatie: je hebt dan namelijk een landelijke sfeer, terwijl je toch echt in een flink bebouwde omgeving woont. Uniek en bijzonder – en zeker met het kwaliteitsgras van Tuinplannen.nl.

kunstgras
kunstgras

Eenvoudige aanleg


Mocht je denken dat kunstgras aanleggen alleen is weggelegd voor professionals – think again! Net als regulier gras zijn deze matten relatief eenvoudig aan te brengen, op zand of op aarde, bijvoorbeeld. De enige vereiste is een goed afgevlakte grond. Dit zorgt er namelijk voor dat je jouw gras makkelijk kan uitrollen. Daarbij adviseren we je overigens wel het gebruik van een zogenoemd stabilisatiedoek om een optimaal rendement te ontwikkelen. En mocht je er alsnog niet uitkomen: we helpen je natuurlijk graag.

Contact en meer info

Nog niet helemaal overtuigd? Of staan er nog vragen open? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag welk type kunstgras het beste bij jou en je plannen past – geheel vrijblijvend. Voor de beste tuinplannen de groenste grasmatten ga je dus naar Tuinplannen.nl!

Schuiven naar boven